Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

Croatian Geological Survey

NEWS

Hrvatska ženska reprezentacija u raftingu, pod sponzorstvom HGI-a, ostvarila odličan plasman na Svjetskom prvenstvu u raftingu

Hrvatska ženska reprezentacija u raftingu, sastavljena od članica Kanu kluba Končar iz Zagreba, u svom prvom povijesnom nastupu na Svjetskom prvenstvu u raftingu ostvarila je neočekivano odličan plasman: sedmo mjesto od 14 reprezentacija. Iza sebe su ostavile i vrlo jake reprezentacije kao što su Kanada i Velika Britanija. Svjetsko prvenstvo održalo se od 25. svibnja do 1. lipnja u Banja Luci i Foči, tj. na vodama Vrbasa i Tare u Bosni i Hercegovini. S obzirom da se radi o malom sportu i da je našoj ženskoj reprezentaciji ovo prvi nastup, imali su problema sa financiranjem svog odlaska na prvenstvo, pa su krenuli u potragu za sponzorima. Donacija Hrvatskog geološkog instituta bila je jako važna djevojkama i na njoj su se posebno zahvalile u svom priopćenju nakon natjecanja.

 

Hrvatski dom u Visu

Hrvatska ženska rafting reprezentacija na svom povijesnom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu u raftingu na vodama Vrbasa i Tare. S lijeva na desno: Alba Zoe Gržin, Ana Marija Bunić, Lea Sabolić, Dorotea Kosovec i Maja Drobac.

Članovi projektnog tima DEEPWATER-CE dočekali su sudionike radionice

Djevojke iz Hrvatske rafting reprezentacije proučavaju stazu prije natjecanja. Na majicama se uočava logo Hrvatskog geološkog instituta.

en_US
Skip to content