Home > Institut > Novosti > Ženska ekipa HGI po četvrti put osvojila pehar

Ženska ekipa HGI po četvrti put osvojila pehar

Tekst:  Staša Borović

Foto:  Vladimir Felker, Miron Kovačić

 

Kišni ponedjeljak 12. prosinca 2011. uljepšala je, već tradicionalno, ženska reprezentacija HGI pobjedom protiv Ine u revijalnoj utakmici na kraju malonogometnog turnira „Gjuro Pilar“. Utakmica i dodjela nagrada uz domjenak održane su u objektima NK „Polet“ u Svetoj Klari.
Boje HGI ovaj put su branile Vedrana Sučić, Božica Habek, Zorka Devčić, Ines Galović, Erli Kovačević Galović, Mirela Žic, Nikolina Ilijanić, Tanja Funtek i Staša Borović. Savladale su protivnice rezultatom 3 : 0.
Protivničku je mrežu prva zatresla razigrana povratnica Kovačević – Galović krajem prvog poluvremena uz asistenciju Devčić koja je u požrtvovnoj igri zadobila i malo žešći udarac. U nastavku je briljirala Ilijanić s dva pogotka i mnogim izvrsnim pokušajima od kojih je nekolicina završila tik uz vratnicu. Obrana našg tima bila je neprobojna za protivnice pa golmanica Galović nije imala previše posla.

Cijeli je susret protekao u zaista sportskoj atmosferi i fer igri koju su s tribina poticali i brojni i glasni navijači, a pobjeda se u veseloj atmosferi slavila sve do večernjih sati.

Hrvatski geološki institut

HGI-CGS
Sachsova 2
P.O.Box 268
HR-10000 Zagreb

T: +385 1 6160 888
F: +385 1 6144 718